maanantai 9. syyskuuta 2013

Loma-asunto Espanjassa


Tässä loma-asunnossa lomailee kaksi pariskuntaa sekä heidän perheensä. Asunto on uusi ja se on sisustettu uusin huonekaluin ja tekstiilein.

Linnemil kävi tutustumassa tähän ihastuttavaan kotiin helteisessä Espanjassa.

Bienvenido!Asunto sijaitsee kaksikerroksisessa talossa toisessa kerroksessa. Asuntoon kuuluu kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö- ja ruokailutila sekä kylpyhuone. Parveke ja iso kattoterassi tuovat lisähuoneet tähän loma-asuntoon, joka sijainniltaan mahdollistaa auringonvalosta nauttimisen aamusta iltaan.

Tästä modernista loma-ajan asunnosta erityisen viehättävän tekee sen sisustus. Sisustus on lämmin ja modernit huonekalut yhdistettynä ripaukseen itämaista tyyliä tekevät siitä mielenkiintoisen. 

Keittiö on lähellä ruokailutilaa, johon on sijoitettu neljänhengen ruokailuryhmä. Tilat ovat yhtä olohuoneen kanssa, missä voi iltaisin tai sateisina päivinä katsoa televisiota valkoisella nahkasohvalla istuen.

Keittiön pöytä on tyylikäs ja massiivisten metallijalkojen päällä lepää musta lasikansi.
Tuolit ovat pehmeät ja materiaaliltaan nahkaa. Valkoinen lipasto tuo lisäsäilytystilaa asuntoon ja kätkee sisäänsä tarpeellisia käyttöesineitä.
 Terassi sijaitsee olohuoneen vieressä ja ilta-aurinko paistaa terassille koko illan.Vaikka valaisimet ovatkin isoja kooltaan, ne ovat materiaaliltaan ilmavat. Muotokieli niissä on mielenkiintoinen.


Makuhuoneesta löytyy leveä sänky ja sen kaverina näyttävä sängynpääty. Yöpöydät tarjoavat laskutilaa vesilasille ja puhelimelle. Sängyn toisessa päässä on lipasto säilytyskalusteena ja sen yllä iso näyttävä peili.

Mielenkiintoinen yksityiskohta asunnossa ovat kattolistat, jotka kiertävät katonrajan jättäen reunoille tilaa. Vaikutelma on keveä.

 Vierashuoneessa on kaksi sänkyä joiden päällä värikkäät sängynpeitot. Kaareva, sävyltää kullanhohtoinen säilytyskaluste on huoneen katseenvangitsija. Sen päällä kankainen iso kukka jatkaa lipaston korkeutta ylöspäin. Tästä huoneesta löytyy myös vaatekomero vaatesäilytystä varten.


Erityisen hienoa oli huomata, että vaikka asunnon omistajat ovat vierailleet asunnolla eriaikaan ja sisustusta on valmistettu pariskuntien toimesta pala kerrallaan, on kokonaisuus silti todella onnistunut ja huoliteltu. Tässä sisustuksessa mieltymykset ovat osuneet kohdalleen.

Kiitos että Linnemil sai vierailla tässä upeassa loma-asunnossa. 

Toivotamme mukavia lomahetkiä Espanjassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti