perjantai 4. lokakuuta 2013

GLO interior
GLO interior on liike Seinäjoen keskustassa. Linnemil vieraili GLO:ssa ja tässä maistiaisia myymälästä, jossa ehdottomasti kannattaa piipahtaa.

GLO interior sijaitsee kävelykadun varrella Keskuskadulla. Myymälän isot näyteikkunat kutsuvat ihastelemaan tuotteita, vaikka olisikin vain ohikulkumatkalla.
Kannattaa rohkeasti astua sisälle liikkeeseen, vaikka vain ihastelemaan tuotteiden runsasta valikoimaa.
Myymälä on avara ja luonnonvalo tulvii sisään isoista ikkunoista.

Myymälässä voi rentoutua hetken päivän kiireiltä... ja näin todella käy, sillä nopea piipahdus myymälässä pakottaa tulemaan uudestaan, niin paljon ihasteltavaa löytyy.


Heti myymälään astuessa voi kokea olevansa tervetullut. GLO interiorin takaa löytyy vahva yrittäjänainen, jonka asiakkaista välittäminen on aitoa ja voi helposti aistia hänen nauttivan työstään. Vaikka myymälä on vasta avannut ovensa uudessa kauppapaikassa, hän on onnistunut luomaan myymälään mukavan rennon tunnelman. 
Kiire pysähtyy hetkeksi ja tuotteita voi katsella rauhassa. Palveluakin myymälästä saa, jos kaipaa vinkkejä sisustus- ja vaatevalintoihin. Valikoimasta löytyy kaikkea ihanaa omaan kotiin tyylistä riippumatta ja lahjaideoita on runsaasti. Valikoimasta löytyy kodinsisustamiseen tuotteita tekstiileistä huonekaluihin. Valaisin valikoima on laaja ja lisää tuotevalikoimaa löytyy GLO interiorin nettikaupasta. Joten jos et pääse paikanpäälle myymälään, kannattaa piipahtaa nettiputiikissa. 
Cream vaatesarjasta löytyy vaatteita persoonalliseen pukeutumiseen. Vaatteet eivät ole liian räiskyviä vaan tyylikkäitä, sopivin maustein varustettuja asusteita. Takit ja kengät viimeistelevät tyylin.Linnemil toivottaa yhteistyössä GLO interiorin kanssa kaikki tervetulleeksi ostoksille myymälään ja nettikauppaan.
http://www.glointerior.fi/

Tervetuloa tekemään löytöjä!

4 kommenttia:

 1. Vau, Elina olet tosi taitava ja sydämellinen :) Kiitos yhteistyöstä kanssasi<3

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen kommenttiin.oot kyllä moniosaaja ja kultainen persoona :) aivan huippu hienosti kirjoitettu ja kuvattu ja toteutettu esittely ihanasta liikkeestä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista sanoista ja kommenteista ;)

  VastaaPoista
 4. sekä http://surunharmaahuntu.blogspot.fi/2015/05/suruterapiaa-yllatavassa-paikassa.html

  VastaaPoista