perjantai 18. lokakuuta 2013

Valokuvasta tapetiksi

Valokuvatapeteilla voi leikitellä kodin sisustuksessa mielinmäärin. Kuvan voi valita joka valmiista valikoimasta tai teettää mittoihin sopivaksi omasta kuvasta.

Alla runsas kuvakooste valokuvatapeista, joihin minun silmäni ihastuivat. Tässä ensimmäisenä yksi niistä.


Valokuvan valitsemalla voi tuoda ripauksen omaa luonnetta näkyviin sisustukseen. Ripaus huumoria on aina paikallaan kodissa, jossa eletään mukavasti ja rennosti pienistä asioista turhaan nipottamatta.Kuvat vaatehuoneeseen:


Solmion ohje aina näkyvillä :)


Graffiti tyylisissä tapeteissa on runsaasti asennetta ja kuviot sopivat mainiosti esimerkiksi nuoren miehen tai tytön huoneen seinälle. Jokin harrastetila tai nuorisotila voisi sopia hyvin näiden kuvien kohteeksi.Kuvissa on runsaasti väriä ja aihealueita löytyy paljon...
Erilaisten grafftiti aiheisten kuvien lisäksi löysin kuvia erilaisista pinnoista. Näissä pinnoissa on runsaasti asennetta ja sopisi käytettäväksi hyvinkin modernien kotien pelkistettyjen pintojen ja suorien muotojen rinnalla.. Vautsi!!! Itse pidän erityisen paljon tuosta tiilipinnasta.


Lastenhuoneeseen löytyy myös valtavasti ihastuttavia kuvia. Tässä muutamia poimintoja valmistajilta..
Luontoaiheisissa valokuvatapeteissa aiheet vaihtelevat runsaasti ja myös sieltä löytyy monta hyvää vaihtoehtoa. Kuvat ovat rauhoittavia ja niillä voi tuoda tilaan palan ulkoilmaa, jos huoneessa ei esimerkiksi ole lainkaan ikkunaa.
 

Tästä tapetista teetin omaan kotiin välitilaan sopivan tapetin. Valmistajan sivulla pääsee itse muokkaamaan haluttua kuvaa oikean kokoiseksi ja valitsin kuvasta ohjelman avulla alueen joka istuu keittiön välitilan kokoon. Päälle asensin lasin suojaamaan tapetin pintaa.


Tässä kuva valmiista välitilasta: kuvassa näkyy taivasta, peltomaisemaa ja tie. Onnistunut lopputulos, olen tyytyväinen lopputulokseen.
Valokuvatapetit poimittu sivustoilta

Käykää ihastelemassa lisää valokuvatapetteja ja valitsemassa omat suosikkinne.


-Linnemil-

2 kommenttia:

  1. Kiitos postauksesta! Ideoita tulvii mieleen! Uutta kohti tällä suunnalla :)

    VastaaPoista
  2. Keittiön välitilaan voi helposti ideoida lähes mitä tahansa. Yksi hyvä idea on myös tarran teettäminen välitilaan. Laadukkaat ja kestävät tarrat voi teettää alan yrityksissä vaikkapa asennettuna. Tarran suunnittelussa apuna voi käyttää graafistasuunnittelijaa jos suunnittelu ja piirtäminen tuntuu hankalalta :)

    VastaaPoista