sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Asuntomessukohde Seinäjoen asuntomessuille 2016

Moikka!

Tulin kertomaan, että Linnemilin blogissa käynnistyy asuntomessukohteen valmistumisen seuraaminen. Kohde valmistuu Seinäjoen asuntomessuille 2016.

Löysimme rakentajaperheen kanssa yhteisen sävelen ja päätimme aloittaa yhteistyön sisustuksen toteutuksessa.
Kohdetta rakentaa viisi henkinen perhe ja kodikseen he ovat valinneet modernin hirsitalon. Talo nousee Tulikivimyllyn sisäympyrään sektorin muotoiselle tontille. Talotehtaana toimii Mammuttikoti.

Talon ulkoväritys mukailee punaista linjaa, joka alunperin ei ollut perheen ensisijainen ajatus väristä.
Vaasan asuntomessualueella ajelu sai perheen isän ja äidin kuitenkin innostumaan väristä ja pienen kypsyttelyn jälkeen se tuntuukin juuri oikealta valinnalta talon ulkoväritykseksi...pienin maustein varustettuna :)
Lisää ulkovärityksestä ja perheen ajatuksista voi lukea täältä

Kohteen puutarhasuunnittelun parissa häärii Niina. Niinan kanssa olemmekin jo tuttuja ja toteutamme jo ennestään projekteja yhdessä. On mukavaa että olemme jälleen häärimässä samojen kohteiden äärellä, vaikkakin molemmat omissa osa-alueissamme ja työtehtävissämme.

Sisustussuunnittelu on kokonaisuutena minun työpöydälläni. 
Olemme löytäneet perheen kanssa yhteisen fiiliksen sisustuksen punaisesta langasta. En malta odottaa että pääsemme valitsemaan sisustuksen pintamateriaaleja heidän kotiinsa. Sisustussuunnittelu pitää myös sisällään somistuspalvelun ja tekstiilisuunnitelman, joka viimeistelee kohteen messunäyttöä varten. Kalusteet ja valaistus tulee tottakai kuulumaan kokonaisuuteen.

Hienoa että saan olla mukana toteuttamassa unelmakodin ja asuntomessukohteen valmistusta!
En malta odottaa että pääsemme tositoimiin sisustuksen saralla.

Kohteeseen liittyvä artikkeli löytyy linkistä alta:
seinäjoen sanomat

Jääkäähän seurailemaan asuntomessukohteen valmistumista :)
Päivitän täällä blogissani kuulumisia ja vaiheita sisustuksen saralta.
Wuhuu! :)


-Ilona-3 kommenttia:

 1. Ihana seurata kohteen valmistumista ja nähdä ennen kaikkea valmis kohde :) Onnea matkaan :) Kodista tulee varmasti upea :)

  VastaaPoista
 2. Hei Linnemil! Minulla on yhteen vanhaan postaukseesi liittyvä kysymys. Löysin googlailemalla kuvan tuosta keittiösi välitilan valokuvatapetista. Olen niiiiin ihastunut siihen ja haluaisin kotiini samanlaisen. Mistä olet sen tilannut? Suuri kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 3. Moikka Hansu!

  Kiva kun liityis jäseneksi, tervetuloa seuraamaan blogia ja sisustustapahtumia!

  Tapetti on tilattu www.mrperswall.fi osoitteesta. Tapetin nimi on Dream road ja tuotenumero on P021001-8.
  Kuvan koko on tilattu välitilan mittojen mukaan *suunnittele oma tapetti*-palvelussa sivustolla. Se on helppoa. Apua saat myös lähimmältä jälleenmyyjältä, minkä kautta tapetin voi myös tilata.

  Terkuin Ilona

  VastaaPoista