maanantai 12. syyskuuta 2016

Sisustussuunnittelija/ Myymälän tilasuunnittelu

Seinäjoen keskustassa sijaitsee levykauppa Piisami Levyt,
jonka kivijalkaliikkeen tilasuunnitelman Linnemil toteutti.


Tilan pinnat uusittiin lattiasta kattoon. Vanha muovimatto sai ylleen uuden, mustavalkoisen ruutumaton. Seinät ja katto maalattiin raikkaalla valkoisella ja tehosteena seinissä käytettiin punaista väriä. Punainen sävy poimittiin vanhasta pönttöuunista, joita tilassa on yhteensä kolme kappaletta. Yksi niistä siis punainen, josta asiakkaan kanssa inspiroiduimme :)


Tilassa toimii myös galleria, jota voi vuokrata mm.taidenäyttelyä varten.


Osa myymäläkalusteista valmistettiin uusista lavakauluksista ja osa vanhoista puisista kalusteista, jotka löydettiin käytettyjen tavaroiden keräyspisteestä.
Värien käyttö oli avainasemassa tilasuunnitelmaa tehdessä, ja myös vanhojen kalusteiden ja materiaalien hyödyntäminen oli tärkeää. Linnemilille sopi myös aivan mainiosti vanhojen materiaalien ja kalusteiden hyödyntäminen suunnittelussa, sillä Linnemil on tottunut luovaan suunnitteluun.Myös liikkeen sisääntuloon tuotiin väriä. Väri houkuttelee pistäytymään sisällä myymälässä ja tuo liikkeen paremmin esiin muuten kovin harmaasta katukuvasta.
Vanha valokyltti kunnostettiin. Sininen väri kyltin kehyksessä on alkuperäinen väri, joka myös sopii upeasti valittuihin väreihin.
Eteisen seinille ripustetut ilmoitustaulut ovat vanhoja hyllytelineitä käytetystä myymäläkalusteesta. Nämä kirkkaan vihreät ritilät löytyivät myös vanhojen tavaroiden keräyspisteestä.


Tervetuloa tutustumaan Piisami Levyt musiikkikauppaan ja galleriaan Seinäjoelle, koulukadulle.

-Linnemil-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti