tiistai 17. joulukuuta 2013

Jouluaitan tunnelmaa ja kuvia


Tässä muutamia tunnelmakuvia Jouluaitasta. Jouluaitan tärkein tehtävä on nyt toteutettu ja yksin pitkäaikaisista haaveistani suoritettu: joulumielen välittäminen ihmisille on toteutunut.

Eräs kävijöistä pysähtyi hetkeksi Jouluaitan sisällä ja tokaisi ääneen: Nyt se tuli! Kysyin häneltä, että mikä tuli? Joulumieli, hän vastasi :)

Jouluaitassa vietettiin ihania hetkiä yhdessä ihanien ihmisten kanssa. Jaettiin kuulumisia ja muistoja. Oli aivan ihastuttavaa kuulla tarinoita valokuvanäyttelyn innoittamana mummusta ja papasta ja aitan pihapiirin tapahtumista. Tapasinpa myös vanhoja tuttuja, joita en ollut enää tunnistaa. Oli myös tunteikasta aikaa palata lapsuudenmaisemiin ja muistoihin sekä rauhoittua jouluisissa tunnelmissa Jouluaitassa.

Haluan kiittää kaikkia aitassa käyneitä vieraita ja minua Jouluaitta-projektissa tukeneita läheisiä ja ystäviä. Jouluaitta ei olisi ollut niin onnistunut ilman teitä kaikkia!

Kiitos!


Kassan ääressä kaunis jouluaiheinen kuva ja leima: Made with love.
Portaikossa valokuvanäyttelyn jatkoa. Mummun ja papan vanhat monot esiintyvät näissä vanhoissa valokuvissa ja pääsivät täten myös osaksi aitan joulua. Osa rekvisiitastakin sai uuden kodin. Jouluiloa kyltti ja pussilliset heinää ja omenat pääsivät uusiin jouluisiin somistuksiin asiakkaan kotiin :)


Liitutauluun merkattiin kävijälaskurin tavoin tukkimiehen kirjanpidolla aitassa kävijät. Tässä kävijäsaldoa ekalta päivältä. Juuri ja juuri kaikki kävijät mahtuivat liitutaulualueeseen.


Lauantain 12 asteen pakkasestakin selvisin kunnollisella kerrospukeutumisella. Vain sormenpäät palelivat joulupaketteja tehdessä asiakkaille. Ja tietty nenänpää punoitti.


Torstainan Perhonjokilaaksossa ilmestynyt lehtijuttu auttoi näkyvyydessä ja toi tietoisuutta Jouluaitan olemassaolosta. Lehtijuttu tavoitti monta vanhaa tuttavaa kauempaakin.Rauhallista joulunodotusta kaikille ja hyvää tulevaa uutta vuotta!

Ehkä tapaamme Jouluaitassa jälleen vuoden kuluttua!

-Linnemil-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti