lauantai 4. tammikuuta 2014

new year 2014
Uusi vuosi tuo tullessaan uusia ajatuksia ja mahdollisuuksia. On aika käydä läpi kuluneen vuoden tapahtumat, saavutukset ja menetykset...parhaat ja huonot hetket ja punnita lopputulema. Miten meni?

Kulunut vuosi jättää varmasti parantamisen varaa ja monet tapahtumat ovat saattaneet avata uusia ovia tai mahdollisuuksia tulevan vuoden varalle. Niin myös Linnemilin kohdalla on käynyt. Uusia ovia on raollaan ja on aika kurkistella, mitä ovien takaa tarjoutuu.

Linnemilillä on toiveikas mieli uuden vuoden suhteen, vaikkakin kulunut vuosi oli kaikenkaikkiaan onnistunut ja hyvä. On aika listata muutamia tavoitteita ylös ja pohtia, minkälaisin toimin niihin voisi tarttua ja miten saavuttaa unelmat ja haaveet tulevan vuoden kuluessa.

Linnemil on toiminut kohta vuoden päivät ja kulunut vuosi on näyttänyt suunnan, johon Linnemil pikku hiljaa muotoutuu, silti avoimin ja tutkivin mielin kaikkille uusille mahdollisuuksille ja tarjouksille :)

Kiitos kuluneesta vuodesta teille Linnemilin kanssa yhteistyössä toimineet ja Linnemil-blogia seuranneet,
katsotaan mitä tuleva vuosi meille tarjoaa.

-Linnemil-


3 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta blogista,sitä on ilo lukea :) t.Päiviliini

    VastaaPoista
  2. Ps. Tos yhes kuvas punane rasti on väärän kuvan päällä ;) t.arvaatkohan....:D

    VastaaPoista
  3. :) Ainakin tavoitteessa se voisi olla useammin juurikin tuon kuvan päällä. Noh, toteutus on sitten eri asia, mutta olkoon mottona tässäkin: "kaikkea kohtuudella" ja "pulla päivässä pitää mielen virkeänä". Heh!

    VastaaPoista