maanantai 6. lokakuuta 2014

Avainsana: yhteistyö

Moikka!

Vietin todella inspiroivaa yrittäjäviikonloppua yhdessä Niinan kanssa.
(Niinan löydät allaolevasta linkistä.. Klik klik!! ;))
http://www.ellenin.fi
Hioimme yhteistyökuvioitamme oikein todenteolla erilaisissa merkeissä.
Perjantaina kävimme tulevia projekteja läpi illallisen ääressä ja lauantaina inspiroiduimme Poweria yrittäjyyteen! -naisyrittäjyyden teemapäivässä.
Luennot olivat mielenkiintoisia ja niistä tuli poimittua muutamia vinkkejä omankin työarjen pyörittämiseen.
Sunnuntaina vietimme yhdessä aikaa käsityömessuilla Seinäjoella.
Oli ilo kuulla että kävijöitä oli ollut messuilla paljon ja mielestäni tarjontakin oli monipuolista. Tapasimme useita käsityöyrittäjiä joiden kanssa vaihdoimme kuulumisia. Löysimme myös tarvikkeita tulevan projektimme toteuttamiseen.
Pääsen toteuttamaan yhdessä Niinan kanssa Ellenin työhuoneen ja työtilojen suunnittelua sekä valmistusta. Olemme molemmat erittäin innoissamme;  sormet jo syyhyää kun työtilat odottavat kosketustamme ja muutosta.
(Kuvia valmiista tilasta tulee myöhemmin näytille).

Antoisa viikonloppu ja tulevat yhteiset projektit antavat puhtia syksyyn ja intoa sekä jaksamista omien työkuvioiden kehittämiseen. Porukassa on voimaa ja yhdessä tekeminen antaa aina enemmän kuin ottaa.
Näillä fiiliksillä kohti tulevaa työviikkoa ja uusia seikkailuja. Perjantaina ja lauantaina on jälleen aika siirtyä opiskelijan arkeen ja matkustaa Helsinkiin. Mahtavaa nähdä jälleen ystäviä ja vaihtaa kuulumisia...Luvassa myös yritysvierailu ja upeita luennoitsijoita...en malta odottaa!
Pääsen myös vieraaksi kotiin, missä asuu kolme siskosta. Heidän ihana lämmin kotinsa on kutsuva ja kaunis, sekä sisustukseltaan mielenkiintoinen;
Mitä syntyy kun kolme siskoa muuttaa saman katon alle ja jokainen tuo tullessaan omat huonekalunsa, esineensä ja tavaransa uuteen yhteiseen kotiin.. kokonaisuus on harmoninen ja tasapainoinen mausteena yhdistelmät jotka syntyvät osana muuttoa.
Loistavaa! Odotan vierailua.

Huomenna kipaisen lankakauppaan noutamaan villalankaa junamatkaa varten. Mielessä on muutamia ideoita joita täytyy päästä kokeilemaan. Junamatka onkin oiva aika uppoutua virkkaamisen maailmaan :)

Mukavaa syksyn alkua!

-Linnemil-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti