keskiviikko 8. lokakuuta 2014

VerstasNiinan työhuoneen ideointi on vienyt ajatukseni myös oman verstaan päivittämiseen. Itse työskentelen tällä hetkellä kotitoimistosta käsin ja työhuoneeni jakautuu useisiin eri tiloihin ja pienempii nurkkauksiin. Työpiste löytyy työhuoneesta tietokoneen äärestä ja välillä tuotteita valmistetaan keittiön pöytää hyväksi käyttäen. Toivonkin, että voisin toteuttaa työhuoneen siten, että kaikki toiminnot olisivat helposti samassa tilassa eikä työntekoon tarvitsisi vallata koko kotia.

Katsokaapa alla olevia kuvia mahtavasta työtilasta, jossa toimintoja voi jakaa useisiin eri osa-alueisiin avarassa ja inspiroivassa tilassa.
(Kuvat lainattu täältä sisustusblogi)

Seinille ripustaminen auttaa asioiden muistamisessa ja projektin hallinnassa. Itselläni on muistitaulu vuorattu projekteilla ja niihin liittyvillä asioilla. Kaikki on helposti havaittavissa yhdellä silmäyksellä ja se auttaa asioiden hoidossa.


Entäs sitten säilytysjärjestelmä...ja painottaisin sanaa järjestelmä. Omista työhuonetavoistani mainittakoon äärimmäisen huono järjestelmällisyys. Vaikkakin projektipaperit pysyvät järjestyksessä on muut tarvikkeet yleensä käytön jälkeen ainakin hetkellisesti täysin epäjärjestyksessä. Jokaiselle tarvikkeelle täytyy olla oma merkitty paikkansa, muuten ainakin minun säilytysjärjestelmäni on täysi kaaos :)
(Alla aivan mahtava esimerkki siitä, kuinka tekstiilit voisivat olla järjestyksessä).

Upea puuverhoilu seinässä viehättää.. Tässä on samaa fiilistä kuin sisustusverhoiluissa, joita näin messuilla Itävallassa. Messupäivitys löytyy täältä.
Hienosti toteutettu hylly, jonka päällä kamera lepää.
Syksyn kunniaksi taidankin pistää verstaan järjestykseen ja inspiroitua sen suunnittelussa.
-Linnemil-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti