tiistai 9. toukokuuta 2017

Kevät, mikä ihana syy sisustaa

Hei!

Kevät on ihanaa aikaa ja näin kesän korvalla tekee mieli sisustaa. Homma lähtee liikkeelle tarpeesta siivota kaappeja ja pihamaata, ja pian huomaakin siivouksen ohessa järjestelevänsä huonekaluja ja vaihtamassa verhoja. Näin ainakin käy minulle :)

Nautin keväästä ja innostun kesän lähestyessä päivittämään omaa sisustustani. Odotan jo innolla että pääsen kesämökille tekemään kevätsiivousta ja laittamaan paikkoja kuntoon kesää varten.


Ja koska olen niin innoissani taas kesän tulosta, haluan tarjota Kodinfiilis -sisustussuunnitelman Linnemilin verkkokaupasta hintaan 12,90€, koska sisustaminen on vaan niin mukavaa ja haluan jakaa ideoita ja sisustusvinkkejä teidän käyttöönne.
Normaalisti hinta on 39€, joten nyt voi lunastaa itselleen entistä edullisempaan hintaan valmiin sisustussuunnitelman.

Kerrataanpa vielä tähän, mitä Linnemilin Kodinfiilis -sisustussuunnitelma pitää sisällään:

Sisustusresepti sisältää ohjeet sisustuksen toteutusta varten.
Voit käyttää kaikki ohjeet hyödyksi jos vaikka haluat tehdä pientä pintaremonttia kotiisi, tai jos rakennat uutta kotia ja kaipaat ohjeita seinän värin tai lattiamateriaalin valintaan. Sisustusresepti sisältää myös värikoodit tekstiilien valintaan, joten voit mainiosti vain päivittää sisustustasi tekstiilejä vaihtamalla. 
Sisustusreseptissä on mukana myös suunnittelijan vinkit sisustuksen viimeistelyyn.

Sinä siis päätät, hyödynnätkö kaikki ohjeet vai muokkaatko sisustustasi vain vähän suunnittelijan ohjeita apuna käyttäen.

Sisustussuunnitelman löydät täältä.
Tuote on hinnoiteltu verkkokaupassa valmiiksi. Et siis tarvitse erillisiä allennuskoodeja. Saat sisustussuunnitelman heti sähköpostiisi, eikä erillisiä tapaamisia suunnittelijan kanssa tarvita. Pääset siis heti aloittamaan sisustamisen :)

Hinta on voimassa rajoitetun ajan joten toimithan nopeasti.

Kodinfiilis -sisustussuunnitelma 12,90€ (ei toimituskuluja).


Ihania hetkiä kevätsiivousten ja sisustamisen parissa!

Toivottelee Ilona, Linnemil


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti